About this event

Een League of Legends toernooi toegankelijk voor iedereen! Met 20 gamingsetups, stream en een super gezellige sfeer staan wij klaar om er weer een tof toernooitje van te maken. Heb jij de potentie om naar huis te kunnen gaan met de enige echte Triumphant Ryze skin? Meld je dan snel aan en win te gekke prijzen!

Prijzen tot nu toe:

TBA (vergelijkbaar met de prijzen van voorgaande edities)

【Benodigdheden】
➤Registratie:
Iedere deelnemer is verplicht zich aan te melden op (TBA) zodat de prijzen uiteindelijk naar jullie toegestuurt kunnen worden.
➤Ticket (40 euro per team):
Stuur als captain van het team een mailtje naar info@gamingtour.nl of stuur gerust een facebookberichtje met jouw teamnaam en de summoner names van jouw teamgenoten en je ontvangt dan van ons de betaalgegevens en alle andere benodigde informatie.
➤Eigen gaminggear
Ondanks er gaminggear klaarligt voor jullie, is het wel fijner om met je eigen gaminggear te spelen aangezien je daar gewend aan bent. Ons advies: bring your own stuff!

【Wat is er op locatie】
➤Retro hall met alle soorten retro games en arcade kasten
➤League of Legends toernooi spectate ruimte
➤Eigen catering
➤20 Gaming pc’s inclusief gaminggear voor de teams

【Consumptie】
➤Eigen consumptie is niet toegestaan bij Awesome Space. Er is een bar aanwezig waarbij allerlei soorten eten en drinken (warm en koud) beschikbaar zijn tegenover een redelijke prijs.

【Competitie pagina (brackets & rules):】
➤http://esports.lanergy.eu/c208/League-of-Legends-Tournament:-Utrecht-4

Indien er vragen zijn, horen wij het graag via facebook.nl/loltournamentutrecht of via info@gamingtour.nl . Veel plezier en tot op de Rift!

When

Date(s) - 27/05/2017
10:00 CEST - 23:00 CEST

Where

AwesomeSpace

Loading Map....